Muz Kremalı Pandispanya
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Muz Kremalı Pandispanya

Pandispanya hamuru.

350 gram su.

2 gram tuz.

60 gram tereyağı.

4 yumurta.

180 gram un.


Kreması için


1,5 su bardağı süt.

1 yumurta sarısı.

2 çorba kaşığı nişasta.

4 çorba kaşığı şeker.

2 muz.

2 paket vanilya.


Sosu için


100 gram bitter çikolata ve çiğ krema.

Hazırlanışı.
Çelik bir tencerede su, tuz ve tereyağını kaynamaya bırakın. 30 saniye kaynayan suya elenmiş un ilave edin. Karıştırarak hamuru pişirin, başka bir kaba aktarın. Soğumaya başlayan hamurun içine yumurtaları teker teker kırıp hamura iyice yedirin. Krema sıkma torbasına bu hamuru doldurup tepsiye top şeklinde sıkın. 180 derecede kızdırılmış fırında 45 dakika tutun. Kreması için tüm malzemeyi bir tencerede koyulaşıncaya kadar pişirin. İçine ezilmiş muzu, vanilyayı ekleyip karıştırın. Daha sonra kremayı pişen hamurun içine sıkın, servis tabağına dizin. Sosu için çiğ kremayı kaynatın, içine çikolatayı katın.

Muz Kremalı Pandispanya Yorumları

İlk yorumu siz yapmak istermisiniz?

Yorum Yap

şifre

Çok Okunanlar

Muz Kremalı Pandispanya

Muz Kremalı Pandispanya

Haber Bülteni

Popüler İçerik

Sünger Kek Pandispanya Tarifi ve Malzemeleri

Sünger Kek Pandispanya Tarifi ve Malzemeleri

Pandispanya Tatlısı Tarifi ve Malzemeleri

Pandispanya Tatlısı Tarifi ve Malzemeleri

Pandispanya Nedir?

Pandispanya Nedir?

Kakaolu Pandispanya Tarifi ve Malzemeleri

Kakaolu Pandispanya Tarifi ve Malzemeleri

Reçelli Pandispanya

Reçelli Pandispanya

Güncel

Meyveli Pandispanya

Meyveli Pandispanya

Güncel

Tencerede Pandispanya Tarifi ve Malzemeleri

Tencerede Pandispanya Tarifi ve Malzemeleri

Güncel

Puf Pandispanya Tarifi ve Malzemeleri

Puf Pandispanya Tarifi ve Malzemeleri